Ghivecele, amforele si vasele din ceramica pot deveni punctul de atractie al casei si gradinii dumneavoastra datorita formelor si frumusetii aparte, data de culoarea alba a argilei, diferita ca nuanta de lutul rosu traditional, folosite ca decoratiuni, atat in gradina, curte, cat si in interiorul casei, datorita exotismului pe care il emana, pentru flori sunt o adevarata oaza de sanatate, asigurandu-le habitatul natural, iar pentru decorarea interiorului sunt o incantare.

Materia prima argila, capata viata, luand forme si design-uri multe si variate, in mana mestesugarilor iscusiti, care apoi sunt introduse in cuptoare incinse, prin arderea trunchiurilor de palmier, coapte in trepte, la temperaturi ce cresc pana la 1200-1300 de grade celsius.

Coacerea treptata presupune ardere-racire-ardere, racirea avand loc in beciuri subterane, la temperaturi scazute, dupa care sunt introduse din nou in cuptoarele incinse. aceasta “calire" le da vaselor o rezistenta crescuta, in fata frigului sau altor intemperii.

Catalog Ghivece

Descarca gratuit noul catalog 2017